پنج‌شنبه, 3 فروردين 1396
عنوان : برگزاری سمینار ایمنی غذا در دانشكده شریعتی و اعلام نتایج مسابقه مورخ 5/2/94
تاريخ شروع : 07/02/1394

توضيحات :

سمینار ایمنی غذا در هفته سلامت در روز شنبه تاریخ پنجم اردیبهشت ماه سالجاری در محل سالن اجتماعات مفرح با حضور دانشجویان ، همکاران و مسوولین دانشکده و به همت واحد امور فرهنگی و مرکز معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران ( مرکز بهداشت جنوب تهران ) برگزار گردید.

سمینار با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوی اسلامی آغاز گردید سپس البرزی معاون فرهنگی – دانشجویی دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به حاضرین گفت : "رهنمود های اسلام درباره غذاخوردن و کسب لقمه حلال صرفا در جهت سلامت جسم و روح انسان بیان گشته است و اگر بخواهیم روح سالمی داشته باشیم باید جسم سالم داشته باشیم و داشتن جسم سالم با مصرف غذای حلال و سالم میسر می گردد."

سپس فقیه نصیری ( معاون مرکز بهداشت جنوب تهران ) به سخنرانی پرداخت و ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این سمینار در دانشکده شریعتی گفت :" این اولین تجربه مشترک دانشکده شریعتی و دانشگاه علوم پزشکی تهران است و امیدوارم این نوع سمینارها و همکاری های مشترک بین دو مرکز ادامه پیداکند و این سمینار با شعار ایمنی غذا از مزرعه تا سفره برگزار گردیده است ."

در ادامه برنامه چراغی ( متخصص تغذیه ) ، دکتر گلینی مقدم ( پزشک ) و مهندس آزمون ( کارشناس بهداشت محیط )در رابطه با تغذیه ، بیماری های ناشی از موادغذایی ، مسمومیت ها و... مطالبی را برای حاضرین توضیح دادند.

لازم به ذکر است که پخش کلیپ هایی در رابطه با سلامت و تغذیه و همچنین برگزاری مسابقه ای از مطالب مطرح شده در جلسه از دیگر برنامه های این سمینار بود.

اسامي منتخبين مسابقه سمينار "ايمني غذا"

اسامي برگزيدگان مسابقه سمينار ايمني غذا كه مورخ شنبه 5/2/94 با مشاركت مرکز بهداشت جنوب تهران معاونت بهداشت  دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران  در دانشكده برگزار گرديد به قيد قرعه به شرح ذيل اعلام مي شود.منتخبين جهت دريافت هديه خود به امورفرهنگي خانم كاوياني مراجعه نمايند.

خانمها:

فرزانه عزيز پور فرد،فاطمه كريمي، بصير صنايع، طاهره ميرفارسي، الهام عبدي