شنبه, 28 مرداد 1396
عنوان : برگزاری جشن ورودی های جدید دانشكده شریعتی مورخ 8/7/94
تاريخ شروع : 29/07/1394

توضيحات :

امروز چهار شنبه  هشتم مهر ماه سالجاری جشن ورودی های جدید دانشکده شریعتی با حضور ریاست ،معاونین ، همکاران و دانشجویان ورودی سال 94 در سالن میلاد دانشکده برگزار گردید.
جشن با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی با همراهی گروه هنری دستان گویا آغاز گردید.

سپس حاج آقا عادلی نیا از مدرسین حوزه و دانشگاه برای دانشجویان در ارتباط با شیوه های شاد زیستن با نگرش اسلامی مطالبی را بیان نمود.

سپس دکتر فاطمه مهاجرانی ریاست دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان جدید الورود به ایشان گفت :"شما از امروز به نام دانشجو شناخته می شوید و دانشجو کسی است که همواره به دنبال کسب علم و دانش است و با مسایل روز دنیا آشنا می باشد."

وی همچنین در ادامه به دانشجویان توصیه نمود که از همین روز های ابتدای تحصیل هدف خود را کاملا مشخص نمایند و همواره در مسیر هدف خود گام بردارند تا به موفقیت برسند.

در ادامه دکتر سلطانی معاونت آموزشی ضمن خیر مقدم به دانشجویان در رابطه با معرفی مدیران گروه ، آمار قبول شدگان کارشناسی ارشد سال های گذشته ، قوانین آموزشی و... مطالبی را برای دانشجویان توضیح داد.

ضحاکی نیز از دفتر مقام معظم رهبری در رابطه با فعالیت های دفتر مقام معظم رهبری مثل اردوها ، کلاس ها ، برنامه ها و... توضیحاتی را به دانشجویان ارایه داد.

البرزی معاون دانشجویی – فرهنگی نیز ضمن عرض تبریک و خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود نکات و قوانین دانشجویی را برای ایشان توضیح داد.

اجرای برنامه توسط گروه هنری دستان گویا و اجرای موسیقی زنده از دیگر برنامه های این جشن بود.

این برنامه توسط خبرنگارانی از خبرگزاری های باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری رسا، خبر دانشجو، همشهری محله، روابط عمومی شهرداری تهران ، مورد پوشش خبری قرار گرفت .

بازگشت               چاپ چاپ