شنبه, 28 مرداد 1396
عنوان : برگزاری همایش توانمندی های بانوان كربلا مورخ 9/9/94
تاريخ شروع : 14/10/1394

توضيحات :

در روز دوشنبه مورخه نهم آذرماه سالجاری همایش توانمندی های بانوان کربلا با حضور مسوولین ،همکاران و دانشجویان در محل آمفی تئاتر فاز 1(مفرح ) برگزار گردید.
همایش با تلاوتی آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز گردید.

سپس البرزی معاون دانشجویی – فرهنگی دانشکده در رابطه با واقعه عاشورا  به سخنرانی پرداخت و گفت :"حضور زنان  در کربلا در جهت ادامه قیام ،تحقق اهداف والای قیام ، رسوا نمودن بنی امیه و جلوگیری از انحراف امت و تحریف حقیقت واقعه کربلا بوده است."
وی در بخشی دیگر از سخنرانی خود در رابطه با اصول تربیتی و رفتارو گفتار حضرت زینب (س) در واقعه کربلا  همچون 1- بیداری 2- پایداری 3- دفاع از مقام ولایت 4- پای بندی به حجاب و احکام دینی 4- شهید پروری و داشتن مدیریت بحران برای حضار مطالبی را ارایه نمود.
 سپس و در ادامه برگزاری همایش دکتر زهرا نجات بهرام به سخنرانی پرداخت و واقعه عاشورا و قیام امام حسین (ع) را از جهت یک حرکت سیاسی – اجتماعی برای حضار توضیح داد و درباره برخی از زنان تاثیر گذار در کاروان کربلا همچون حضرت زینب (س) و مادر وهمسر وهب و... توضیحاتی را برای حضار شرح داد.
وی در بخشی از سخنرانی خود گفت :" واقعه عاشورا را جدا از یک نهضت اسلامی می توان یک حرکت سیاسی - اجتماعی نیز برشمرد چون امام حسین (ع) با این حرکت خود بر جامعه آن زمان و در طول تاریخ تاثیر گذاشته و در این حرکت اعتقادات و باور های دینی را در جامعه بسط و گسترش داده است ."
دکتر فاطمه مهاجرانی رییس دانشکده دکتر شریعتی نیز به سخنرانی پرداخته و در رابطه با توانمندی های زنان در حوزه های مختلف زندگی  و تاثیر و الگو پذیری از زنان کاروان کربلا به عنوان الگوهای صبر و مقاومت در زندگی برای حضار نکاتی را ارایه نمود.
وی در بخشی از سخنرانی خود در رابطه با توانمندی های وجودی انسان صحبت نمود وگفت :" فشار های زمانه میزان ظرفیت انسان را بالا می برد و وانسان ها به واسطه ارتباطات معنوی خود می توانند از بحران ها و سختی ها عبور کنند و بعد از هر بحران وسعت روح خود را گسترش داده و به درجات بالای انسانی برسند ."
وی در بخشی دیگر از صحبت های خود به جمله ای از شهید دکتر شریعتی در رابطه با واقعه کربلا اشاره نموده وگفت :"آنان که رفتند کاری حسینی کردند و آنانی که ماندند باید کاری زینبی کنند."
پخش کلیپ های مرتبط با واقعه عاشورا از دیگر برنامه های این همایش بود.

بازگشت               چاپ چاپ