چهارشنبه, 23 آبان 1397
عنوان : برگزاری دوره ی ارزیابی و كیفیت بخشی خدمات دانشجویی دانشگاهها، موسسات آموزش عالی كشور و دانشكده و آموزشكده های فنی و حرفه ای
 ۱۳۹۷/۰۵/۱۷

دوره ی ارزیابی و کیفیت بخشی خدمات دانشجویی دانشگاهها، موسسات آموزش عالی کشور و دانشکده و آموزشکده های فنی و حرفه ای با حضور مسئولین صندوق رفاه، ناظرین فنی و تخصصی ارتقاء صنعتی سازی خدمات تغذیه ای دانشگاه ها و معاونین دانشجویی – فرهنگی و مالی – اداری دانشگاهها و مراکز، در روز سه شنبه و چهارشنبه 97/5/16 و 97/5/17 به میزبانی دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی، برگزار شد.

در ابتدای مراسم افتتاحیه ی این دوره، مهندس گرد، رئیس دانشکده، ضمن خیر مقدم و معرفی کوتاهی از مجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای، اظهار داشت:" در هر استان این کشور، دو یا چند مجموعه ارزشمند بر پایه ی آموزشهای کارگاهی در حال فعالیت است که این مراکز به طور میانگین توانسته اند بیش از 75 درصد از فارغ التحصیلان خود را وارد بازار کار نمایند که باعث بسی افتخار است.

در ادامه دکتر مهدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای، با بیان اینکه، باید نسلی را پرورش داد که مولد و سازنده باشند نه مصرف کننده، خاطر نشان کرد:" خدمات دانشجویی از جمله سلف سرویس، خوابگاه، مسجد و کانون ها، همه اجتماع یادگیری هستند و باید ارتقاء پیدا کنند و همینطور جشنواره های فرهنگی و ورزشی مکمل آموزش می باشند که همگی باعث دادن روحیه و پمپاژ انگیزه و امید به دانشجویان است که اگر نباشند و یا نقص و کاستی در آنها باشد، گریز از یادگیری اتفاق می افتد.

ایشان در بخش دیگر سخنان خود، اظهار داشت:"آنچه که شما عزیزان در جایگاهی که هستید برای دانشجویان زحمت می کشید و تلاش می کنید، بدانید باقی الصالحاتی است که اثر آن را در پیشرفت کشور توسط همین نسل جوان، خواهید دید و امیدوارم با این حرکت کوچکی که آغاز خواهیم کرد با همراهی و کمک شما ، بتوانیم تغییر و تحول چشمگیری را در کیفیت زندگی دانشجویی در سال جدید و سالهای بعد شاهد باشیم.

سپس خانم رباط جزی، مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای، ضمن بیان چگونگی روند ارزیابی و ارتقاء خدمات و کیفیت زندگی دانشجویی به صورت علمی به همراهی تیم داوری و ارزیابی، خاطر نشان کرد:" امیدوارم با یک نگاه مثبت و تلاش مضاعف برای پیگیری مسائل و مشکلات پیش رو، بتوانیم یک شرایط ایده آل و مطلوب را برای دانشجویان، فراهم کنیم.

در ادامه ی جلسه پس از توضیحات دکتر جعفری از صندوق رفاه دانشجویی در خصوص روند کار ارزیابی، مراکز استانهای مختلف دسته بندی شده و هر گروه به طور جداگانه با داوران و ناظرین، جلسات بررسی و ارزیابی خدمات دانشجویی را برگزار نمودند.