برگزاری اولین جلسه شورای فرهنگی سال ۱۴۰۳

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۹ کد : ۷۹۸۹ اخبار و رویدادها
این جلسه با حضور رئیس شورای فرهنگی، دبیرشورای فرهنگی ، اعضای شورای فرهنگی، نماینده های تشکل‌های دانشجویی  و مدعوین در دفتر معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید.

اولین جلسه شورای فرهنگی سال 1403 در 27 فروردین با حضور دکتر زارعیان؛ رئیس شورای فرهنگی، دکتر سلیمی؛ دبیرشورای فرهنگی، اعضای شورای فرهنگی، نماینده های تشکل‌های دانشجویی  و مدعوین در دفتر معاونت دانشجویی فرهنگی برگزار گردید.
در این جلسه خانم دکتر زارعیان اقتدار و شکوه ایران را در دفاع از تمامیت ارضی تبریک گفتند و اعضای اصلی و مدعوین به معرفی خود و مسئولیتهای فرهنگی خود پرداختند.
در ادامه جلسه علاوه بر بازبینی جدول فعالیتهای فرهنگی در نیمسال دوم تحصیلی، گزارش فعالیتهای فرهنگی اجرا شده، گزارش رئیس بسیج اساتید از فعالیتهای گروه ،گزارش بسیج دانشجویی از اردوی راهیان نور، راهکارهای حضور حداکثری دانشگاهیان در نماز جماعت، برنامه ریزی فعالیتهای ترم جاری، تاکید بر لزوم و برگزاری بازدید های علمی و فرهنگی بررسی شد.