پیام رئیس دانشکده به مناسبت تبریک انتصاب جناب آقای مهندس فتحی زاده به عنوان سرپرست آموزشکده فنی و حرفه ای پسران شهید شمسی پور تهران

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۶ کد : ۸۰۲۸ اخبار و رویدادها

ذلِکَ فَضْلُ اللَّهِ یُؤْتِیهِ مَنْ یَشاءُ وَ اللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِیمِ

جناب آقای مهندس فتحی زاده

انتصاب شایسته حضرتعالی را  به عنوان سرپرست آموزشکده فنی و حرفه ای پسران شهید شمسی پور تهران که بیانگر تعهد، کارآمدی، لیاقت و شایستگی‌های برجسته جنابعالی در صحنه‌های خدمت صادقانه است به جنابعالی و خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

امید است با توفیقات الهی و در راستای منویات مقام عظمای ولایت و راهبردهای مسئولان عالی وزارت متبوع، با مدیریت تاثیرگذار و توانمند حضرتعالی، ارتقای این مجموعه علمی و فنی و حرفه ای را شاهد خواهیم بود.

از درگاه پروردگار، توفیق خدمت در جهت شکوفایی و تحقق اهداف بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای را برایتان مسألت می نمایم.

نسیم زارعیان
سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی