نشست صمیمی رئیس و معاونین دانشکده با کارکنان خدوم و زحمتکش خدمات و تاسیسات

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۳ کد : ۸۰۴۴ اخبار و رویدادها
نشست صمیمی رئیس و معاونین دانشکده با کارکنان خدوم و زحمتکش خدمات و تاسیسات با حضور خانم زارعیان سرپرست دانشکده، معاونین و همکاران بخش های پشتیبانی و تأسیسات برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، نشست صمیمی رئیس و معاونین دانشکده با کارکنان خدوم و زحمتکش پشتیبانی و تاسیسات ، روز دوشنبه 17اردیبهشت ماه 1403در سالن شورای حوزه ریاست، برگزار گردید.
نسیم زارعیان؛ رئیس دانشکده ، ضمن  عرض خیرمقدم ، تشکر و قدردانی از زحمات و تلاش های بی وقفه همکاران خدوم دانشکده و آرزوی سلامتی و شادکامی برای تک تک این بزرگواران، اظهار داشت: جایگاه شما در دانشکده ویژه بوده و بنده قدردان تلاش شبانه روزی شما همکاران هستم، از خداوند متعال برای یکایک شما سروران ارجمند عزت و سلامتی را مسئلت دارم.

در ادامه علی زارعی ؛ معاون اداری و مالی و مدیریت منابع دانشکده نیز ضمن قدردانی و تشکر ویژه از حاضرین در جلسه بیان داشت: دستیابی به اهداف دانشکده با تلاش شما عزیزان محقق خواهد شد و زحمات و تلاش شبانه روزی شما به ویژه در ایام پرکار، قابل ستایش و تقدیر می باشد.

در پایان این مراسم ضمن اهداء لوح سپاس به نیروهای تلاشگر دانشکده،  ناهار در فضایی صمیمی صرف شد.