آغاز ثبت نام اعضای هیئت علمی، کادر آموزشی و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۲۰ کد : ۸۰۵۱ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی، کادر آموزشی دانشگاه و دانشجویان اعلام شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، به نقل از معاونت پژوهشی و فناوری، یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان 700 هزار تومان است که از این مقدار 420 هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و 280 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی و مدرسان رسمی دانشگاه 800 هزار تومان است که از این مقدار معادل 400 هزار تومان سهم عضو هیئت علمی، کادر آموزشی دانشگاه و  400 هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.
یارانه اعتباری خرید کتاب (بُن کتاب) صرفاً در بخش مجازی سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل استفاده است و به‌صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند. اعضای هیئت علمی، کادر آموزشی دانشگاه و دانشجویان سراسر کشور در صورتی که اطلاعاتشان از سوی مراکز ذیربط به ستاد نمایشگاه ارسال شده باشد، می‌توانند از آغاز سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (از نوزدهم اردیبهشت ماه 1403) به نشانی اینترنتی:

مراجعه و پس از ثبت‌نام/ ورود به سامانه نمایشگاه مجازی کتاب در قسمت پروفایل، درخواست خود را برای دریافت یارانه اعتباری ثبت کنند.
گفتنی است هزینه ارسال کتاب برای خریداران بخش مجازی نمایشگاه رایگان می‌باشد.

در صورت مغایرت و یا نبود اطلاعات در سامانه نمایشگاه مجازی کتاب با شماره تلفن زیر تماس حاصل فرمایید.