معاونت پژوهشی دانشکده شریعتی وفناوری با همکاری گروه علوم انسانی وکارآفرینی دانشکده برگزار می کند
بانوان خلاق -فناوری های نوینIT-کارآفرینی
به مناسبت هفته کارآفرینی، وبیناری با عنوان " بانوان خلاق – فناوریهای نوین IT - کارآفرینی " توسط "خانم دکتر ناهید عرفانی " در روز سه شنبه 18/08/1400 با برنامه ریزی معاونت پژوهش وفناوری و همکاری گروه علوم اداری و کارآفرینی در بستر نرم افزار adobe connect با حضور160نفر از دانشجویان دانشکده فنی دکتر شریعتی برگزارگردید.
در این وبینار استاد عرفانی با معرفی تحصیلات و سابقه ی کاری واجرایی خود به روند تاسیس شرکت هوش تجاری کیسان که ماحصل تجربیات ایشان است و به نقش موثر بانوان در افزایش خلاقیت در کسب وکار وتاثیر کارآفرینی در تکنولوژیهای فناورانه پرداخت.
وی در ادامه به تعریف هوش تجاری یا هوشمندی کسب وکار اشاره نموده و سوألاتی که هوش تجاری پاسخ می دهد را از جمله، چه اتفاقی افتاده است؟چرا این اتفاق افتاده است؟چه جزئیاتی اتفاق افتاده است؟چه خواهد شد؟و چه کنیم؟ بیان کرد
مبحث بعدی ایشان مبسوط به ۲۵ تکنولوژی جدید که آینده جهان را متحول می کنند بود که می توان به هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، بیگ دیتا،بلکچین ، رایانش ابری،واقعیت مجازی،دوقلوهای دیجیتالی ،ژنومیک ، چاپ سه بعدی ، فناوری نانو و چت باتها و رابطهای صوتی و... که قابلیت بسیار زیادی برای سرمایه گذاری دارند؛ اشاره نمود.
سپس وی بعضی از معیارهای سنجش ابعاد کسب و کاررا بیان کرده و بر اساس تعداد کارکنان ، گردش مالی سالانه یا میزان درآمد سالانه، تعداد مشتریان، سرمایه گذاری اولیه، سن کسب و کار ومعمولا بحث کارآفرینی و کسب و کار کوچک را تقریبا برابر با معنای استارت آپ معرفی نمود.
استاد به عنوان نکته آخربه ضرورت تقویت مهارت های مورد نیاز برای کارآفرینان پرداخت چرا که فردی به کارآفرینی و ایجاد یک کسب و کار جدید فکر می کند و یا اینکه کسب وکار کوچکی را خلق کرده و در حال مدیریت آن است، چاره ای ندارد جزاینکه یادگیری و بهبود برخی از مهارتها رادر صدر فهرست اولویت های خود قراردهد.
ازجمله مهارت های مورد نیاز برای کارآفرینان دربخش مهارتهای عمومی به مهارت مذاکره،مهارت مدیریت استرس و مهارت مدیریت تعارض ودر بخش مهارتهای تخصصی به مهارت برنامه نویسی،مهارت طراحی محصول،مهارت نقشه کشی و... اشاره کرد . در پایان به سئوالات مطرح شده پاسخ داده شد.
نظر شما :