هویت پوش
مباحث مورد نظر در همایش با سخنرانی استاد غیاث الدین روش های خوب دیدن. جستجوی موضوعات مناسب. اهمیت پژوهش و جستجو در زمینه های عملی، طراحی مودبرد و روش های ارائه یک طرح مناسب در صنعت مد و لباس.
ادامه مطلبمباحث مورد نظر در همایش با سخنرانی استاد غیاث الدین روش های خوب دیدن. جستجوی موضوعات مناسب. اهمیت پژوهش و جستجو در زمینه های عملی، طراحی مودبرد و روش های ارائه یک طرح مناسب در صنعت مد و لباس.
ادامه مطلبین نشست درباره لباسی است که به کمک هوش مصنوعی طراحی شد و به مرحله اجرا رسید. این لباس از طرح زیر گنبد مسجد شیخ لطفالله ایده گرفته شد و جزو معدود پروژههای جهانی است که با این جزئیات به کمک هوش مصنوعی طراحی و به مرحله اجرا درآمده(نمونههای بسیار سادهتر قبلا اجرا شده). اجرای این پروژه حدود شش ماه به طول انجامید و هجده نفر در فرآیند طراحی و اجرای آن مشارکت داشتن. در این نشست من و همکارم قرار است درباره هوش مصنوعی و نقش آن در دنیای امروز و این پروژه و چالشهای آن از طراحی تا اجرا صحبت کنیم.
ادامه مطلبنجمین دوره رویداد بینالمللی مدآفرین در تاریخ ۲۹ و ۳۰ آذر ماه در تهران برگزار شد و حدود ۱۰۰ تیم داخلی و خارجی در این رویداد به رقابت پرداختند. پس از داوری و بررسی نهایی دو تیم برای ارائه طراحی و تولید لباس فاخر به عنوان تیمهای برگزیده ویژه تقدیر شد. اسامی تیمهای برگزیده به شرح ذیل است: برگزیدگان ویژه رویداد خانمها محدثه حیدری، زهرا رضایی، مبینا ابراهیمی (دانشجویان کارشناسی دوخت دانشکده ملی مهارت دکتر شریعتی) خانمها طاهره ایزددوست و زهرا تقدمی (فارغ التحصیلان دانشکده ملی مهارت دکتر شریعتی) طراحی و دوخت پالتو خانم هاحدیث ابراهیمی، سمانه ابراهیمی و الناز رمضانی (دانشجویان دانشکده ملی مهارت دکتر شریعتی)
ادامه مطلببه گزارش روابط عمومی، مرکز نوآوری و توسعه کسب و کار گروه طراحی دوخت، پارچه و لباس دانشکده با همکاری دانشجویان و استادان این گروه ، اقدام به طراحی و دوخت تعدادی لباس پسرانه در رده سنی نوجوانان نمودند. در این کمک خداپسندانه حدود ۶۵دست لباس های دوخته شده پسرانه شامل هودی و شلوار به خیریه نرجس اهداء گردید.
ادامه مطلبقابل توجه: ☘️تعداد یازده مقاله از دانشجویان گروه طراحی و دوخت با راهنمایی اساتید محترم و پیگیری های دلسوزانه سرکار خانم دولگری از اساتید محترم گروه در کنفرانس های بین المللی و ملی، با مشخصات زیر ارائه شده است. مسلما این موفقیت باعث افتخار است و این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و توفیق روزافزونشان را از درگاه ایزد منان خواستاریم و به نوبه خود از تلاش های مشفقانه و عالمانه سرکار خانم دولگری هم بی نهایت سپاسگزارم.
ادامه مطلبگروه طراحی پارچه و لباس دانشکده شریعتی به مناسبت هفته کارآفرینی سمیناری با عنوان خودآفرینی " نوآفرینی " کارآفرینی با سخنرانی جناب مهندس امیر شاملی استاد حوزه بازاریابی و مارکتینگ در تاریخ ۲۸ آبان ۱۴۰۳ برگزار نمود.
ادامه مطلبه گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی هنر، مرحله اول داوری آثار «دهمین جشنواره ملی بومتن» در دو بخش مسابقهای نقش تنپوش و دیبا برگزار شد و راهیافتگان به نمایشگاه این رویداد معرفی شدند. در بخش نقش تنپوش که بر طراحی نقوش روی تیشرت، شال و روسری با موضوع «منابع طبیعی و تاریخی ایران» تمرکز دارد، هنرمندان زیر به عنوان منتخبین این بخش به شرح ذیل معرفی شدند: در بخش طراحی تیشرت از میان هنرمندان شرکتکننده: فاطمه دستاران با پنج اثر، مبینا آخوندی با چهار اثر، یاسمن قاراخانی، سیده زینب دهقانیان، سمیه محققی، سعید شهباز و سارا رجبپور با سه اثر، لیلا الواری، مریم پیری، مهدیه میرحیدری، محیا صبحی، شکیبا الهی و زهراسادات تهوری با دو اثر و بهشید حقشناس، رضا مقاتلی، زهرا موذنزاده، ستاره درخششنیا، فاطمه داودآبادی فراهانی، فاطمه محمدپور هریس، کیمیا مولوی، مبینا معین، محدثه ظهیر، محدثه کاظمی، مهتاب رسولی، مهدیه کیانبخش، مهسا راهنو، مهلا نصراللهی، مونا حیدری، نیلوفر کفایتی، آرزو داودی، لیلا لطفی، منصوره ادیب، فاطمه امیریان و هانیه زاهدی کاشانی هر کدام با یک اثر انتخاب شدند. همچنین در بخش شال و روسری نیز شبنم حاجاسفندیاری و فاطمه رفیعینیا با پنج اثر، فاطمه دستاران، سعیده معصومی و مهتاب رسولی با چهار اثر، زهرا رستمی و زهراسادات تهوری با سه اثر، فاطمه داودآبادی با دو اثر و راضیه جیریایی، بهاره آهوپای، صالحه سیدزهتاب و مائده جابری هر کدام با یک اثر با انتخاب داوران به بخش نمایشگاه و داوری نهایی این رویداد راه یافتند. در شاخه طراحی لباس ذیل مسابقه دیبا نیز که ویژه «طراحی و اجرای لوک اداری بانوان شامل ستِ مانتو، شلوار و مقنعه» است و با مشارکت و میزبانی برند «آیتک» برگزار میشود، هیات داوران این بخش؛ پریوش زاهدی، مهسا جوهری، فاطمه خلیلی، فرنوش داوری، مبینا حیاتی، مریم نژادیجند، مهشید نقیب و گروه زهرا صدیقی، فاطمه خیرخواه و مبینا بنا را برای شرکت در مرحله پایانی این رویداد انتخاب کردند. لازم به ذکر است در بخش غیر رقابتی دهمین جشنواره ملی بومتن که شامل برگزاری نشستهای آموزشی تخصصی هدفمند است، تا کنون شش عنوان نشست برگزار شده و برگزاری این رویدادها تا زمان پایان جشنواره ادامه خواهد داشت. دهمین جشنواره ملی «بومتن» به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی هنر و با حمایت اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تولیدکنندگان مطرح حوزه پوشاک از جمله مجموعه آیتک و همچنین با مشارکت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در زمستان ۱۴۰۳ برگزار میگردد.
ادامه مطلب