برگزاری ورک شاپ سه روزه نقاشی با عنوان همنوازی فرم و رنگ

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۵ کد : ۶۳۵۴ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، به همت گروه هنر ورکشاپ نقاشی باعنوان " همنوازی فرم و رنگ"، به سرپرستی و نظارت استاد مصطفی خزائی، و با همکاری مدیریت گالری لاله استاد محمد علی سعیدی، مدیریت برند پیام سهند سپاهان مهرداد ابراهیمی و  با حضور جمعی ازدانشجویان گروه هنر از روز شنبه 13اسفند 1401، در گالری لاله و  از امروز یکشنبه 14 اسفندماه 1401 در محوطه فضای سبز فاز3 دانشکده، آغاز شد و تا 16 اسفندماه، ادامه خواهد داشت.
در این ورک شاپ سه روزه، دانشجویان با تکنیک‌های اکریلیک ،رنگ روغن و آبرنگ و با توجه به مباحث آموزشی در موضوع  آزاد به خلق اثر می پردازند و در کنار اساتید خود به تجربه جدیدی  درمحل تحصیل نائل میشوند.

اجرای یه برنامه جمعی و بهره بردن شرکت کنندگان از تجربیات اساتید خود از اهداف این ورک شاپ بوده است. همچنین ورک شاپ های هنر همیشه یکی از چالش های رشته هنر می باشد که در آن دانشجویان تجربه های جدیدی را خلق می کنند که فراتر از چارچوب کلاس و سرفصل می باشد ، در این ورکشاپ، اساتید همراه استاد مژده نظری، استاد کامبیز برنجی و چند تن دیگر از اساتید این گروه حضور داشتند.