چاپ سه کتاب از دانشجوی رشته علوم ورزشی به همراه اساتید خود

سه کتاب از دانشجو بیتا پژواک دانشجوی رشته کارشناسی علوم ورزشی دانشکده دکترشریعتی به همراه اساتید خود سرکارخانم دکترسمانه سلیمی معاون محترم دانشجویی و فرهنگی  و سرکارخانم دکتر مریم خلیل نژاد عضو محترم هیات علمی گروه تربیت بدنی  دانشکده دکترشریعتی و سرکارخانم دکتر مائده خوش نشین و سرکارخانم دکتریاسمن هنرمند نسب از اساتید گروه تربیت بدنی؛ با مشخصات زیر به چاپ رسیده است.

1. 1000تست کنکور تربیت بدنی، انتشارات حتمی،1402، مولف بیتا پژواک ، مائده خوش نشین ، ویراستارعلمی یاسمن هنرمندنسب
  2.  1000تست دروس تخصصی کنکور هنرستان انتشارات حتمی،1402، مولف سمانه سلیمی نائینی ، بیتا پژواک
  3. دانش درک آناتومی و فیزیولوژی برای تحول بدن شما، انتشارات حتمی، 1403، ترجمه سمانه سلیمی نائینی، مریم خلیل نژاد، بیتا پژواک

این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و توفیق روزافزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.