اولین سمینار هفته ی کارآفرینی با عنوان سبک زندگی کارآفرینانه برگزار گردید
در اولین روز از هفته ی کارآفرینی صبح امروز سه شنبه بیست و دوم آبان ماه، سمیناری با عنوان سبک زندگی کارآفرینانه به سخنرانی دکتر علی عبدی جمایران مشاور کارآفرینی معاون وزیر اقتصاد و دارایی مدیرگروه و مدرس دانشگاه و پژوهشگر سال 99 در سالن اجتماعات شهید سلیمانی برگزار شد.
در این سمینار که با حضور خانم دکتر زارعیان رئیس دانشکده فنی شریعتی و برخی از استادان، دانشجویان و کارکنان دانشکده همراه بود دکتر عبدی ضمن ایراد بیاناتی به سبک زندگی و اصول اولیه ی موفقیت پرداخت و خاطر نشان کرد:
" در دنیای امروز افرادی باسواد به شمار می روند که هرآنچه آموخته اند را کنار بگذارند و در پی کسب معلومات و آموخته های جدید باشند. این به نوعی همان یادگیری زدایی است که دایما به دنیال مطلب جدید و آموختن آن باشید. این را بدانید اگر یک روز دست از آموختن بردایم به طور یقین باخته ایم. در این بین یاد بگیریم مدیریت استرس داشته باشیم که اگر با این تحفه ی این عصر نجنگیم دنیایمان تخریب می شود و موفقیت های احتمالی به باد خواهد رفت. بررسی ها نشان داده که 93 در صد بیماری های سرطان و 86 درصد سایر بیماری ها از استرس نشات می گیرد."
تاکید بر نوشتن، داشتن مهارت های ده گانه، استعداد خود را یافتن، حرمت نفس و اعتماد به نفس داشتن از دیگر عناوین سخنرانی این استاد دانشگاه بود که در ادامه افزود:
" کسانی که خوب خودشان را شناخته اند، به توسعه ی فردی و رشد فردی خود پرداخته اند. سعی کنید با آدم های درست در محیطی درست کار کنید و این را خوب به یاد داشته باشید آموختن بدون تغییرات بی فایده بوده و به تعبیر عامیانه عمر خود را طی کرده اید. "
دکتر عبدی در بخش دیگری از عدم خستگی کارآفرین گفت. تا جایی که با آوردن چند مثال افراد موفق به حضار گوشزد کرد:
" اگر می خواهید در زندگی عقبگرد ذهنی و علمی نداشته باشید، به خود باور داشته باشید و خوب بدانید تنها 3 درصد از مردم جهان، موفق خواهند شد و 97 درصد باقی مانده فقط یک زندگی عادی رو به پیری را تجربه می کنند و دیگر هیچ ...."
دوری گزیدن از حاشیه، استمرار بر مطالعه،یادگیری زبان انگلیسی ولو روزانه سه لغت و تمرین و تکرار، خواندن زندگی نامه ی افراد موفق، داشتن تصویرسازی ذهنی و زندگی کردن رویا ها، و ..... از دیگر عناوین سرفصل سخنان این استاد دانشگاه بود که در مورد هر کدام مثال هایی متعدد و باورپذیر بیان داشت.
در پایان لوح تقدیر و هدیه ای با حضور ریاست دانشکده به سخنران برنامه اهدا شد و عکسی یادگاری از حضار با دکتر عبدی در قاب دوربین ماندگار شد.
نظر شما :