دانشجویان راه یافته به مرحله ملی جشنواره قرآن و عترت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان، آئین اختتامیه بیست و هشتمین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری قرآن و عترت دانشگاه فنی و حرفه ای سراسر کشور به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان برگزار شد.
این مراسم به صورت مجازی و پخش زنده و با حضور دکتر حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم شریف همدان در مجلس شورای اسلامی، دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، حجت الاسلام بنیان جوادی مسئول دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه فنی و حرفه ای کشور، دکتر کاظمی رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان، روسای آموزشکده هاو دانشجویان شرکت کننده در این دوره از مسابقات، برگزار شد. در ابتدای دکتر کاظمی ضمن عرض خیر مقدم به میهمانان و شرکت کنندگان ، از دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به جهت حسن اعتماد به دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان برای برگزاری این دوره از مسابقات تشکر و قدردانی کرد.
وی ضمن قدردانی از حضور دکتر حاجی بابایی، از ایشان به عنوان میهمان ویژه در این مراسم یاد کردند. دکتر حاجی بابایی ازهمه ی دست اندرکاران برگزاری این مسابقات تشکر کرده و گفت خدای متعال را شکر میکنم که توانستم دانشگاه فنی و حرفه ای را از چند جهت یاری کنم ایشان افزود: با تلاش های صورت گرفته آموزشکده های فنی و حرفه ای از آموزش و پرورش جدا شد و به عنوان یکی از دانشگاه های مهارت محور در آموزش عالی کشور مطرح و شناخته شد. دومین اقدام، برنامه ریزی برای تحصیل سی درصد از دانشجویان کشور در دانشگاه فنی و حرفه ای بود که به یاری خدا این امر در حال تحقق است. در ادامه مراسم دکتر صالحی عمران از حسن توجه دکتر حاجی بابایی و تلاش های ایشان برای ارتقاء دانشگاه فنی و حرفه ای تشکر کرد و تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای اکنون با دارا بودن 181 دانشکده در سطح کشور و 180 هزار دانشجو در مسیر درست آموزش های مهارت محور گام برمیدارد و آمارها نشان از ارتباط تنگاتنگ دانشگاه با بازار و صنعت دارد و این نشان از پیمودن صحیح و حرفه ای آموزش در دانشگاه فنی و حرفه ای است. وی با اشاره به اینکه در تمام دنیا آموزش های مهارت محور و ورود دانش آموختگان این مهارتها به بازار کار بسیار حائز اهمیت و یکی از شاخص های مهم پیشرفت محسوب می شود ادامه داد: مبنای رتبه بندی دانشگاه ها در دنیا میزان ارتباط آنها با صنعت است. و مسیر درست آموزش عالی در حال حاضر به عقییده خود من آموزش های مهارت محور است. با این وجود متاسفانه شاهد سرمایه گذاری مناسب در این دانشگاه نیستیم و برای رسیدن به کیفیت مطلوب باید سرانه ی دانشجویی دانشگاه از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزایش یابد. در ادامه این نشست مجازی حجت الاسلام بنیان جوادی ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) و سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی گفت: حقیقت ارزشهای معنوی ما باید در تمامی عرصه های هنری تجلی باید و برگزاری جشنواره های هنری از جمله این جشنواره تلاش دارد حقیقت این ارزشها را در غالب هنر به زیباترین شکل ممکن متجلی سازد. دکتر مهدی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در مراسم اختتامیه بیست و هشتمین دوره مسابقات فرهنگی و هنری قرآن و عترت با تشکر از برگزار کنندگان این دوره مسابقات درهمدان به مرور مختصری از دوره های پیش پرداخت و جشنواره فرهنگی و هنری( قرآن و عترت) را قدیمی ترین، پایدارترین، جامع ترین و پر جمعیت ترین جشنواره دانشجویی سراسری به ابتکار نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها خواند و افزود: برگزاری این مسابقات در این سطح بسیار ارزشمند است. وی اهداف این جشنواره را تقویت فضای معنوی دانشگاه ها و استفاده از زبان علم و هنر برای انتقال مفاهیم قرآنی دانست. در پایان نفرات برگزیده در بخش های گوناگون اعلام شدند و از سه دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان که در این جشنواره موفق به کسب رتبه شده بودند بطور نمادین توسط دکتر کاظمی و روسای مراکز استان همدان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
دانشجویان راه یافته به مرحله ملی مسابقات قرآن و عترت دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی بدین شرح اعلام شد:
خانم زینب سادات داوود نبی .رتبه اول رشته ترتیل .بخش آوایی
خانم ریحانه حلاجی.رتبه اول رشته شعر بخش ادبی
خانم زهرا صادقی .رتبه سوم رشته معرق بخش هنری
نظر شما :