اطلاعیه بانک ملی دانشکده فنی شریعتی

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۷ کد : ۱۳۵۲ اطلاعیه ها

به اطلاع  می رساند با توجه به این که از اول دی ماه سال جاری کلیه رمزهای دوم کارت ها غیر فعال می گردد، این شعبه (شعبه بانک ملی دانشکده) آمادگی خود جهت راهنمایی و نصب اپلیکیشن رمزبان (صدور رمز یک بار مصرف) را اعلام می دارد. به همین منظور ساعت کار در شعب افزایش یافته و از شنبه تا چهارشنبه تا ساعت ۱۷ پاسخگوی سوالات استادن، دانشجویان و  پرسنل محترم دانشکده خواهیم بود.

برای این امر از امروز شنبه 98/9/16 الی 98/9/30 فرصت دارید به بانک ملی دانشکده، مراجعه نمایید.

بانک ملی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

98/9/16