پیام تبریک رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر خم

۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۲۲:۲۲ کد : ۳۳۴۲ اخبار و رویدادها

بسم الله الرحمن الرحیم
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَةِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ

غدیر طلیعة تداوم رسالت حضرت ختمی مرتبت (ص) در ولایت حضرت علی (ع) و عید عهد و پیمان است. آن زمان که پیامبر اکرم (ص) در غدیر دستان مبارک امیرالمؤمنین (ع) را بالا بردند و فرمودند: «من کنت مولاه فهذا علی مولاه»، تنها دین را تکمیل نکردند، بلکه عشق و مهر مولا علی (ع) را در میان جان شیعیان حضرتش به امانت گذاشتند. امانتی بس بزرگ که در مسیر سبز عدالت تا ظهور دوازدهمین خورشید تابان حق و حقیقت دوستداران‌شان را یاریگر خواهد بود.

اینجانب عید بزرگ غدیر خم را خدمت دوستداران امامت و ولایت تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال مسئلت دارم ما را از متمسکین راستین به ولایت مولی‌الموحدین، حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و در زمرة پیروان حقیقی آن حضرت قرار دهد. سلامتی همگان را از خداوند باری تعالی خواهانم.

ابراهیم صالحی عمران
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای

کلید واژه ها: پیام تبریک رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر خم