خرید کتاب با تخفیف از انتشارات ویژه نشر

۲۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۰ کد : ۴۱۵۷ اطلاعیه ها

"اطلاعیه"

قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم دانشگاه

به منظور دسترسی بهتر شما عزیزان به کتاب¬های هنری از جمله صنایع¬دستی این دانشگاه با شرکت انتشارات ویژه نشر توافق به عمل آورده که به مناسبت هفته پژوهش به اساتید و دانشجویان این دانشگاه که نیاز به کتاب¬های تخصصی هنر(اورجینال) دارند تخفیف مناسبی در نظر بگیرد.
لذا متقاضیان می¬توانند ضمن مراجعه به این شرکت به آدرس: خیابان انقلاب، خیابان استاد نجات الهی، کوچه هواپیمائی، پلاک 1   نسبت به انتخاب کتاب¬های مورد نیاز خود اقدام نمائید.
تخفیف در نظر گرفته شده از 20 تا 40 درصد برای مدت محدود و فقط برای هفته پژوهش از تاریخ  23 الی 30 آذر ماه می¬باشد.
مدارک لازم جهت استفاده از این تخفیف کارت دانشجویی یا هیات علمی مربوط به دانشگاه است.
 در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

شماره تماس: 88910091 داخلی 109 و 114
ساعت کاری: از شنبه تا چهارشنبه ، ساعت 8 الی 17
نظر به اینکه شرکت پنجشنبه¬ها تعطیل است در صورت مراجعه در این روز حتما چهارشنبه تماس گرفته شود تا همکاران ما بتوانند خدمتگذار شما باشند.

کلید واژه ها: خرید کتاب با تخفیف از انتشارات ویژه نشر