اطلاعیه شماره ۳ اداره اموزش در خصوص برگزاری کلاسهای حضوری

۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۹ کد : ۴۶۵۵ اطلاعیه های آموزش

1) کلاسهای حضوری دانشجویان ترم یک :
کلیه کلاسهای عملی و نظری-عملی ، رشته های جدول زیر برای کلیه ی دانشجویان ترم یک ( بومی و غیر بومی ) از تاریخ 4/2/1401 به صورت حضوری برگزار می شود.
دانشجویان غیر بومی با توجه به اطلاعیه های معاونت محترم دانشجویی هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام نمایند.

کاردانی

کارشناسی ناپیوسته

کارشناسی پیوسته

معماری

مهندسی حرفه ای معماری

معماری

شهرسازی

مهندسی شهرسازی

کامپیوتر

معماری داخلی

ایمنی صنعتی

الکترونیک

نقشه کشی صنعتی

فناوری اطلاعات

گیاهان دارویی و معطر

نقشه کشی صنعتی

شبکه های کامپیوتری

گیاهان دارویی

شایان ذکر است ،کلاسهای دانشجویان ترم یک رشته هایی که در جدول فوق قرار ندارند ، تا اطلاع ثانوی به صورت مجازی ، در سامانه ی سمیاد برگزار می شوند.
2) کلاسهای حضوری دانشجویان ترم دو و بالاتر :
کلیه کلاسهای عملی و نظری-عملی دانشجویان ترم دو و بالاتر ( بومی و غیر بومی )همه ی رشته های کاردانی ، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته ، ازتاریخ 4/2/1401 به صورت حضوری برگزار می شود . دانشجویان غیر بومی باید هرچه سریعتر نسبت به ثبت نام خوابگاه اقدام نمایند.
نکته بسیار مهم :
امتحانات پایانی کلیه ی دانشجویان  دانشکده طبق برنامه ی امتحانی ، به صورت حضوری برگزار می شود.

اداره آموزش دانشکده دکتر شریعتی