اطلاعیه مهم اداره آموزش در خصوص امتحانات

۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۹ کد : ۵۰۲۴ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

اطلاعیه مهم اداره آموزش در خصوص امتحانات
•    زمان برگزاری جلسات (سانس های) امتحانات پایانی به شرح زیر می باشد:
جلسه اول از ساعت 8:30 الی10:30
جلسه دوم از ساعت 11 الی 13
جلسه سوم از ساعت 13:30 الی 15:30
•    تاریخ، زمان و محل برگزاری هر آزمون در کارت امتحانات درج شده با مراجعه به سامانه آموزشی ( سامانه سادا برای دانشجویان ترم 3 به بالا و سامانه بوستان برای دانشجویان ترم یک و دو) پرینت کارت ورود به جلسه را گرفته و در جلسات امتحان همراه داشته باشید.
•    همراه داشتن کارت دانشجویی و پرینت کارت ورود به جلسه الزامی می باشد.
•    امتحانات دروس عمومی، معارف و علوم پایه به صورت مجازی می باشد با اطلاع از تاریخ و زمان برگزاری امتحان از طریق سامانه سمیاد اقدام نمایید. در صورت هر گونه مشکل از کارشناس گروه مربوطه سرکار خانم متقی پور پیگیری نمایید. برای رفع مشکلات سیستمی و سامانه مجازی و ... از واحد آی تی پیگیری نمایید.
•    امتحان درس کارآفرینی کلیه گروهها حضوری می باشد.
•    دانشـجویانی که بدلیل بیماری حاد ازقبیل: صرع، شکستگی استخوان، بستری در بیمارستان و ... قادر به حضور در جلسه امتحان نمی باشند، باید حداکثر تا 3 روز پس از تاریخ امتحان مذکور، گواهی و مدارک بیماری خود را جهت تایید پزشک دانشکده و موجه شدن غیبت امتحانی به اداره آموزش -خانم رازقی – ارائه نمایند.
•    غیبت در جلسات امتحانی به منزله ثبت نمره صفر در درس مربوطه می باشد.
•    داشتن پرینت کارت واکسن الزامی می باشد.
•    استفاده از موبایل بجای ماشین حساب و همچنین جابجایی ماشین حساب و سایر ملزومات در جلسات امتحانی ممنوع می باشد.
اداره آموزش