مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار کرد:

وبینار آموزشی ویژه نظارت بر امتحانات پایانی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

وبینار آموزشی «ویژه نظارت بر امتحانات پایانی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰» در مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه برگزار گردید.
۲۹ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۶ کد : ۵۰۷۳ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در راستای مصوبه هیئت‌رئیسه و دستور ریاست دانشگاه و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت، مبنی بر انجام بازدیدهای نظارتی از امتحانات پایانی سال تحصیلی جاری، روز چهارشنبه 25 خردادماه 1401 جلسه‌ای به صورت وبیناری، با حضور مهندس شبستانی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت؛ دکتر سلطانی‌نسب، مدیرکل خدمات آموزشی و ناظرین منتخب و همکاران مرکز نظارت در سالن جلسات معاونت اداری و مالی رأس ساعت 9 صبح برگزار گردید. در جلسه مذکور، مهندس شبستانی با بیان اهداف این بازدید، به تبیین مواردی چون اهتمام در داشتن عزمی جزم برای انجام وظایف دانش‌محور، ایمان‌محور، مؤمنانه و انقلابی، دلسوزی در حل مشکلات و رعایت دقیق قوانین و مقررات آموزشی در خصوص امتحانات پرداخت.

در ادامه، به سؤالات و ابهامات ناظرین پاسخ داده شد و جلسه با مشارکت و تبادل‌نظر حاضرین در وبینار خاتمه یافت.

کلید واژه ها: جلسه مرکز مرکز نظارت نظارت دانشگاه ارزیابی