قابل توجه دانشجویان متقاضی ترم تابستانی

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۳ کد : ۵۰۷۴ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

قابل توجه دانشجویان متقاضی ترم تابستانی

به اطلاع می رساند به منظور برنامه‌ریزی بهتر کلاسهای دروس ترم 003(تابستان ۱۴۰۱)، نیاز به داشتن آمار کلاسها برای تعریف و تشکیل وجود دارد.

دانشجویان ورودی مهر و بهمن ۱۴۰۰ با انتخاب منوی پیش انتخاب واحد ترم 003  از منوی امور آموزشی ، حداکثر 8 واحد از دروسی که باقیمانده است را انتخاب و ثبت نمایید.

بدیهی است هنگام انتخاب واحد اولویت با افرادی است که در پیش انتخاب واحد شرکت کرده‌اند.

دانشجویان ورودی بهمن ۹۹ و ماقبل درخواست خود را به صورت مکتوب به گروه آموزشی خود ارسال نمایند.

لازم به تذکر هست که در تابستان 1401 فقط دروس عمومی ، مهارت عمومی و پایه با ماهیت صرفاً نظری وبه صورت شهریه پرداز ارایه می گردد . (تشکیل حضوری یا آنلاین بعدا اطلاع رسانی خواهد شد)

اداره آموزش

30/3/1401

لینک دانلود فایل