قابل توجه دانشجویان غیربومی روزانه ترم یک کارشناسی پیوسته

۰۴ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۵ کد : ۵۵۲۹ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

بدین وسیله پیرو اطلاعیه شماره 2 اداره آموزش در خصوص ثبت نام این دسته از دانشجویان به استحضار می رساند :
دانشجویانی که حداقل سه دوز واکسن خود را دریافت نموده اند جهت اسکان در خوابگاه روز یکشنبه 10/7/1401 با در دست داشتن اصل و کپی کارت ملی ،سه قطعه عکس 4*3 ،پرینت کارت الکترونیکی واکسیناسیون و پرینت فرم تکمیل شده تعهدنامه والدین که ضمیمه اطلاعیه می باشد و الزاما می بایست توسط پدر دانشجو تکمیل ،امضاء و اثر انگشت شود به ستاد ثبت نام مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است :
1-    ملاک غیربومی بودن دانشجویان ، آدرس درج شده محل سکونت آنها در سازمان سنجش می باشد .
2-    جهت رعایت نکات بهداشتی علاوه بر لوازم شخصی ، به همراه داشتن تشک ، پتو ، ملحفه و بالش الزامی می باشد .

اداره اموردانشجویی
 جهت مشاهده فرم تعهدوالدین کلیک نمایید.