درخشش دانشجوی دانشکده شریعتی در مسابقات هاکی روی یخ کشورهای اسلامی و کسب نایب قهرمانی

۰۶ بهمن ۱۴۰۱ | ۲۳:۵۳ کد : ۶۱۹۵ اخبار و رویدادها

به گزارش روابط عمومی، نگار ارجمند دانشجوی کارشناسی مربیگری ورزش دانشکده شریعتی و عضو تیم ملی هاکی روی یخ کشورمان، می باشد که به تازگی این تیم در مسابقات جهانی هاکی روی یخ کشورهای اسلامی، نایب قهرمان گردید و صاحب مدال نقره این مسابقات شد.
کسب این موفقیت به پشتوانه ی تجربیات، همت و حمایتهای مربیان و دست اندرکاران این امر و تلاش و پشتکار بازیکنان به ارمغان می آید و بیانگر امید به جوانانی است که می توانند موجب عزت و افتخار  در عرصه ملی باشند.
این درخشش چشمگیر و موفقیت ارزنده را به دانشجو نگار ارجمند، گروه تربیت بدنی دانشکده و تمامی بانوان این تیم، تبریک عرض نموده و تداوم موفقیت ایشان را از درگاه خداوند منان آرزومندیم.

لینک دانلود فایل