در آستانه سالروز ولادت حضرت معصومه (س): جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای با مسئولین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۰ کد : ۶۶۳۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای، روز شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در محل دانشگاه استانی برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای، روز شنبه 30 اردیبهشت‌ماه 1402 در محل دانشگاه استانی برگزار شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با نگاهی مقایسه‌ای به تبیین موضوع تحول در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم پرداخت و گفت: تغییر چشمگیری در تخصیص اعتبارات خوابگاه دانشجویی و طرح‌های عمرانی صورت گرفته است که مبین حرکت در مسیر تحول و توسعه است.

دکتر خسرویان همچنین بر تعامل مناسب دانشگاه با صنایع استان تأکید کرد و افزود: بایست از ظرفیت‌های دولتی استفاده شود.

در این جلسه، مسئولین و مدیران دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم به طرح موضوعات مختلف پرداختند و در خصوص مسائل گفت‌و‌گو و تبادل نظر صورت گرفت.

گفتنی است دکتر فاضلی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در دوره مدیریت جدید ارائه کرد و کلیپ با محوریت فعالیت‌های صورت‌گرفته پخش شد.