بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه از آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای شهر سبزوار و افتتاح سالن همایش شهید مجید اردکانی

۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۶ کد : ۶۸۲۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
آقای جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی، دوشنبه ۱۲ تیرماه ۱۴۰۲ از آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای سبزوار بازدید کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در ادامه سفر هیئت رئیسه دانشگاه به استان خراسان رضوی، فضاهای اداری، آموزشی، فرهنگی، رفاهی و ورزشی آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای پسران سبزوار و دختران سبزوار، دوشنبه 12 تیرماه 1402 مورد بازدید آقای جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه قرار گرفت.

همچنین سالن همایش آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای سبزوار با حضور آقای جلیلی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان، نماینده مجلس شورای اسلامی در سبزوار، فرمانده سپاه پاسداران، ریاست بنیاد شهید و ایثارگران، رؤسای دانشگاه‌های شهرستان و مسئولین و کارکنان آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران سبزوار افتتاح شد.

گفتنی است سالن همایش شهید مجید اردکانی به همت خیرین شهرستان سبزوار احداث شد و به مرحله بهره‌برداری رسید.

انعقاد تفاهم‌نامه مشترک بین دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای سبزوار و خیرین شهرستان جهت احداث نمازخانه دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران سبزوار نیز با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه انجام شد.