برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خراسان رضوی با حضور دکتر خسرویان و هیئت همراه

۱۳ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۶ کد : ۶۸۲۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خراسان رضوی با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، سه‌شنبه ۱۳ تیرماه ۱۴۰۲ در سالن جلسات دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان و هیئت همراه در سومین روز از سفر استانی به خراسان رضوی و حضور در مراسم افتتاحیه جشنواره فرهنگی ـ هنری دانشجویان با محوریت قرآن و عترت و در ادامه برنامه بازدیدهای گسترده از دانشکده و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای استان در شهرهای مشهد، نیشابور، سبزوار، تربت حیدریه، گناباد و قوچان، سه‌شنبه 13 تیرماه 1402 در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان حضور یافته و با اعضای حاضر در جلسه به بحث و گفت‌وگو پیرامون مسائل مختلف پرداختند. در این نشست، مصوبات سفر استانی و راهکارهای اجرایی مصوبات مرور و جمع‌بندی شد.