پیام قدردانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای از برگزارکنندگان سی‌امین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت

۱۷ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۱۹ کد : ۶۸۳۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
سی‌امین جشنواره فرهنگی ـ هنری دانشجویی با محوریت قرآن و عترت، ۱۱ الی ۱۳ تیرماه ۱۴۰۲ در استان خراسان رضوی و با میزبانی دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، متن پیام بدین شرح است:

باسمه‌تعالی

إِنَّ هَذَا الْقُرْآنَ یَهْدِی لِلَّتِی هِیَ أَقْوَمُ

بی شک انس با قرآن کریم‌، کتاب هدایت و سعادت مسلمانان، توفیقات و برکات فراوانی در زندگی فردی و اجتماعی ما  دارد. خداوند را شاکریم که این مسابقات در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج، حضرت امام رضا (علیه آلاف التحیه و الثناء) برگزار شد و موجب پیوند قرآن و عترت گردید.

بدینوسیله از حضور پرافتخار و صمیمانه جناب آقای دکتر خسرویان، ریاست محترم دانشگاه و اعضای محترم هیئت‌رئیسه، دانشجویان گرامی، رئیس محترم استان، معاونین، همکاران حوزه فرهنگی و دانشجویی و سایر عزیزان در رویداد بزرگ و باشکوه جشنواره قرآنی کشوری دانشگاه فنی و حرفه‌­ای، که از تاریخ 11 لغایت 13 تیرماه در مشهد و با میزبانی شایسته همکاران بزرگوار استان خراسان رضوی برگزار شد، صمیمانه تشکر و قدردانی می­‌نماییم و زحمات این بزرگواران را ارج می­‌نهیم. ان‌شاءالله در پرتو الطاف خداوند متعال و سایه قرآن کریم و ظل عنایات حضرت امام رضا علیه‌السلام موفق و مأجور باشید.

محمد­رضا جلیلی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌­ای