بازدید دکتر خسرویان و هیئت همراه از آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران سیرجان (شهید کرانی)

۲۰ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۶ کد : ۷۲۶۴ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و هیئت همراه، شنبه ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ ضمن حضور در سیرجان از آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید کرانی بازدید کردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان با همراهی آقای حاجی‌نژاد، مدیرکل حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی امور استان‌ها و هیئت همراه، شنبه ۲۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در ادامه سفر به استان کرمان ضمن حضور در شهر سیرجان از آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید کرانی بازدید کرد.

کارگاه‌های برق، ساخت و تولید و عمران، فضاهای آموزشی و اداری، سالن غذاخوری و محوطه از بخش‌های مورد بازدید در این آموزشکده بود‌. رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای همچنین با حضور در اتاق اساتید و برخی کلاس‌ها دقایقی با استادان، دانشجویان و کارکنان مجموعه دیدار کرد و به گفت‌وگو پرداخت.