فراخوان تهران رو نقاشی کن

۰۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۲ کد : ۷۴۴۹ اطلاعیه ها

فراخوان " تهران را نقاشی کن"

فراخوان جذب استعدادهای دانشجویی برای دیوارنگاری های شهر تهران

سازمان زیبا سازی شهر تهران در راستای ماموریت های خود نسبت به ارتقا کیفیت هنری و منظر شهری، ساماندهی بصری و زیباسازی فضاهای شهری با نگاه حمایت از ایده ها و توانمندی های دانشجویی ، فراخوان جذب استعدادهای دانشجویان با هدف جذب استعدادهای دانشجویی و ایجاد فرصت و تعامل بیشتر با هنرمندان جوان منتشر می کند.

از دانشجویان و فارغ التحصلان رشته های هنرهای تجسمی و سایر گرایش های هنری مرتبط در دانشگاه ها( به ویژه رشته های نقاشی، طراحی گرافیک و تصویرسازی) دعوت می شود.

جهت انتخاب هنرمندان برای همکاری و مشارکت

در طراحی دیوارنگارهای شهری

شایان ذکر است به طرح های برگزیده طراحان در کارگاه آموزشی پیش رو سازمان مبلغ 15 میلیون تومان بابت خرید طرح پرداخت خواهد شد.

دانشجویان محترم می توانند با مراجعه حضوری به دبیر خانه و یا ارسال ایمیل آثار خود را (حداقل 5 و حداکثر10 اثر) تا تاریخ 1402/09/15 به صورت فایل با فرمت jpg در ابعاد A3 با وضوح حداقل 72dpi به همراه مشخصات فردی تحویل دهند.

دبیرخانه:

خیابان شریعتی ، بالاتر از پیچ شمیران ، نرسیده به حقوقی، انتهای کوچه فولادوند، موزه خوشنویسی ایران و اداره نقاشی دیواری

در صورت نیاز برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های ۹۶۰۴۴۱۵۴-۹۶۰۴۴۳۷۴ تماس حاصل نمایید.