اطلاعیه مهم در خصوص شرایط درخواست حذف اضطراری نیمسال اول  ۱۴۰۳-۱۴۰۲

۲۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۶ کد : ۷۵۴۹ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

اطلاعیه مهم در خصوص شرایط درخواست حذف اضطراری نیمسال اول  1403-1402

دانشجویانی که متقاضی حذف اضطراری می باشند می بایست طبق زمانبندی اعلام شده در تقویم آموزشی دانشکده از تاریخ 25/09/1402 لغایت 28/09/1402 فرم ضمیمه را تکمیل و پس از تایید استاد درس مربوطه و مدیر گروه، به واحد آموزش مربوطه تحویل دهند.

شرایط درخواست حذف اضطراری:

فقط مجاز به حذف یک درس تئوری می باشید .
درس مورد تقاضا نباید پیش نیاز یا همنیاز سایر دروس در ترم جاری باشد.
پس از حذف درس، تعداد واحدهای درسی دانشجو نباید کمتر از ۱۲ واحد باشد.
در صورت عدم موافقت با حذف درس به دلیل غیبت کلاسی بیش از حد مجاز ، نمره صفر در کارنامه شما درج می شود.
لازم است با توجه به سنوات تحصیلی باقیمانده، درخواست حذف اضطراری داده شود که نیازی به کمیسیون و درخواست سنوات در ترمهای آتی نباشد.
دانشجویان روزانه درسی را که حذف اضطراری حذف می کنند جهت اخذ مجدد در ترمهای آتی مشمول پرداخت شهریه می گردند.

لازم به ذکر است  به درخواست بیشتر از یک  عنوان درسی یا خارج از بازه زمانی اعلام شده ، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
یادآوری می گردد که ارسال درخواست به معنای موافقت با حذف درس نیست و الزامی است نتیجه را از طریق سامانه آموزشی بوستان ، بعد از اتمام زمان حذف اضطراری، پیگیری نمایید.
 در صورت موافقت با حذف درس ، وضعیت درس در کارنامه  شما در سامانه بوستان حذف اضطراری درج می گردد.  ( کد w1 )

اداره آموزش دانشکده فنی دکتر شریعتی