قابل توجه علاقه مندان به عضویت در انجمن های ورزشی

۲۵ آذر ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۳ کد : ۷۵۷۰ اطلاعیه ها

اداره تربیت بدنی دانشکده به منظورهماهنگ نمودن فعالیت های خودجوش ورزشی دانشجویان، انتخابات انجمن های ورزشی در 2بخش خوابگاه(ویژه دانشجویان خوابگاهی) و دانشکده (ویزه دانشجویان غیرخوابگاهی)برگزار می نماید.
شرایط عضویت دانشجویان:
1-داشتن تبحر و تجربه دریکی از رشته های ورزشی الزامی است.
2-دانشجویان ترم آخرتحصیلی نمی توانندنامزدعضویت درانجمن های ورزشی باشند.
3-هردانشجومجاز است فقط دریکی از انجمن های ورزشی عضویت داشته باشد.(عضویت درشورای صنفی وسایر تشکلهاوانجمن های علمی وهنری وفرهنگی بلامانع است)

آئین نامه و وظایف اعضای انجمن های ورزشی جهت مطالعه پیوست می باشد.

علاقه مندان جهت ثبت نام برای کاندیدشدن شرکت درانتخابات اطلاعات زیر را تکمیل و تا روز یکشنبه 26آذر1402 به آدرسlamsehchi@shariaty.ac.ir  ایمیل نمایند.
عنوان ایمیل: انتخابات انجمن ورزشی
نام ونام خانوادگی:
مقطع و رشته تحصیلی:
ترم وسال ورود:
رشته تخصصی ورزشی:
دانشجوی خوابگاهی یا غیرخوابگاهی:
شماره تلفن همراه:

رأی گیری از بین نامزدهای انتخابات ساعت14-9 روز سه شنبه 28 آذر1402 در سالن ورزشی میلاد برگزار می شود و
 پس از شمارش آراء برای انجمن های ورزشی خوابگاه 5نفر عضواصلی و 2نفرعضو علی البدل و برای انجمن های ورزشی دانشکده(دانشجویان غیرخوابگاهی) 3نفرعضواصلی و2نفرعضوعلی البدل تعیین می شوند .

اداره تربیت بدنی