بازدید معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و هیئت همراه از هفتمین بازارچه دانشجویی (نمایشگاه و فروشگاه دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور)

۲۰ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۷ کد : ۷۹۲۶ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و هیئت همراه یکشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۲ از هفتمین نمایشگاه دانشجویی دایر در دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی بازدید کردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دکتر بادپا، مدیرکل فرهنگی دانشجویی وزارت عتف؛ دکتر محمدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور کشور همراه جمعی از مسئولین و مدیران ستادی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، یکشنبه 20 اسفندماه 1402 با حضور در دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی و محل برپایی نمایشگاه و هفتمین بازارچه دانشجویی، از دست‌ساخته‌ها و تولیدات دانشجویان این دانشگاه در زمینه‌های مختلف نظیر صنایع دستی، گل و گیاه، مواد غذایی و پوشاک بازدید کردند.
گفتنی است نمایشگاه و بازارچه مذکور از روز شنبه 19 اسفندماه دایر و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است و تا روز دوشنبه 21 اسفند ادامه دارد. این بازارچه در راستای مهارت‌افزایی و ایجاد اشتغال و کارآفرینی جهت تقویت در مهارت‌های فردی  و بهره‌گیری از توانمندی‌های دانشجویان و ایجاد فرهنگ خودباوری، خودکفائی و حفظ منزلت اجتماعی دانشجویان با برپایی ۳۰ غرفه از استان‌های کشور برگزار شده است.