معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم در هفتمین بازارچه دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای: بازارچه دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای ویترین خوبی از توانمندی‌های مهارتی و تولیدات حرفه‌ای دانشجویان این دانشگاه است

۲۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۵ کد : ۷۹۳۳ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر کلانتری و هیئت همراه، یکشنبه ۲۰ اسفندماه از هفتمین بازارچه دستاوردهای دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای بازدید کردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر کلانتری در بازدید از هفتمین بازارچه دانشجویی و نمایشگاه و فروشگاه دستاوردها و غرفه‌های توانمندی‌های دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای از سراسر کشور که در دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی به مدت سه روز از 19 تا 21 اسفندماه دایر شده است، نوآوری و خلاقیت همراه مهارت و پشتکار را رمز موفقیت دانشجویان این دانشگاه برشمرد و گفت: مجموع این عوامل منجر به تولید محصولاتی کاربردی، جذاب و قابل عرضه در بازار شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف تصریح کرد: می‌بایست در راستای بارور شدن استعدادها و توانمندی‌های این دانشجویان زمینه‌سازی کرد تا فراتر از مقیاس‌های خرد، سهم بزرگ‌تری از بازار را تصاحب کنند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از بهترین راهکارها، منتورینگ و هدایت تدریجی افراد و مجموعه‌های دانشجویی به سمت بازار است و تدارک مراکز رشد برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای در این مسیر می‌تواند بسیار مؤثر باشد.