پیام بسیج اساتید دانشکده

۰۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۵ کد : ۷۹۶۳ اخبار و رویدادها
بسیج اساتید دانشکده شریعتی ، ضمن ابراز همدردی با ملت مظلوم فلسطین و خانواده‌های شهدای اخیر بیمارستان الشفاء ، این جنایت هولناک و ستمکاری را به شدت محکوم می کند و جهان اسلام را به حمایت از ملت مظلوم فلسطین و مقابله جدی و بی امان با رژیم کودک کش رژیم اشغالگر قدس دعوت می کند.

بسم الله الرحمن الرحیم
جنایات جنگی رژیم صهیونیستی ، بار دیگر خوی وحشیگری این رژیم و حامیان آن را بر تمام ملت‌های آزادی خواه جهان روشن و آشکار ساخت.
اقدامات وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان الشفاء غزه و به خاک و خون کشیدن مردم و بیماران در این بیمارستان ، اقدامی غیر انسانی و ظالمانه ای بود که رژیم صهیونیستی انجام داد.
بسیج اساتید دانشکده شریعتی