پیام تبریک خانم زارعیان سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی، به مناسبت میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیهم)، روز دختر و آغاز دهه کرامت.

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۳:۵۰ کد : ۸۰۵۲ اخبار و رویدادها

بسم الله الرحمن الرحیم

دهه کرامت، سرآغاز استشمام شمیم رضوی و فاطمی در کشور، زمان مناسبی جهت ترویج معارف اهل بیت(ع) و القای سبک زندگی اسلامی با الهام از آموزه‌های رضوی است.
میلاد بزرگ بانوی شیعیان و اختر فروزان آسمان اهل بیت (ع)، حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، بهانه‌ای برای گرامیداشت مقام دختران پاک و محجوب ایران زمین است و چه نام گذاری زیبایی است روز تکریم دختران، همان‌هایی که در دین مبین اسلام نگاه ویژه‌ای به آن‌ها وجود دارد.

نام گذاری این روز بزرگ به عنوان روز ملی دختر، فرصت مناسبی برای شناخت بیش از پیش شخصیت این بانوی مطهر و همچنین ترویج ابعاد وجودی آن حضرت در میان دختران و بانوان جامعه اسلامی است.

اینجانب فرارسیدن ولادت با سعادت مظهر قداست، عصمت، کرامت، جود و سخا، حیا و مهربانی، حضرت معصومه سلام الله علیها، روز دختر و آغاز دهه کرامت را به همه دختران این مرز و بوم به ویژه دختر کاپشن صورتی معصوم و دوست داشتنی کرمانی و، دانشجویان، اساتید معزز  و کارکنان خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای تبریک عرض نموده و از ایزد متعال توفیق معرفت اهل بیت و بهره مندی از سیره و روش زندگانی این بانوی بزرگ را برای همگان خواستارم.

نسیم زارعیان
سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی تهران