رئیس دانشکده در پی سانحه متاثر کننده‌ی فرود سخت بالگرد حامل رئیس جمهور و همراهان ایشان پیامی صادر نمود.

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۲:۳۳ کد : ۸۰۸۶ اخبار و رویدادها

نسیم زارعیان رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی ضمن ابراز نگرانی از حادثه بالگرد رئیس جمهور و همراهان ایشان،در پیامی سلامتی رئیس جمهور و همراهانشان را از خدای متعال خواستار شد و ابراز نمود:
 «حَسبِیَ الله لا اِلهَ اِلّا هُوَ عَلَیهِ تَوَکَّلتُ وَ هُوَ رَبُّ العَرشِ العَظیمِ.»
از خدای متعال در شب میلاد ثامن الحجج علی بن موسی الرضا(ع) با اضطرار و توسل به امام زمانمان حضرت مهدی عج برای رئیس جمهور آقای رئیسی خادم ملت و محرومین و همراهان ایشان  آرزوی سلامتی داریم و امیدواریم طبق بیانات امید بخش رهبر عزیزمان، ایشان به آغوش ملت برگردند.

نسیم زارعیان
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی