بسیج اساتید دانشکده شریعتی در پیامی درگذشت غم انگیز و شهادت‌گونه‌ی رئیس جمهور و همراهان ایشان را تسلیت گفت

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۲۲:۵۲ کد : ۸۰۹۳ اخبار و رویدادها

اعوذبالله من الشیطان الرجیم
من المومنین رجال ما عاهدوا الله علیه و منهم من قضی‌ نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلو تبدیلا
(سوره احزاب آیه ۲۳)
شهادت پاداش فداکاریها و ایثار مردانی است که با خداوند متعال عهد و پیمان بستند و در راه او از هیچ مجاهدتی فروگذار نبودند.
همانا کمتر از این جایگاه را برای مجاهد مرد ایران اسلامی، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی نمی‌توان تصور کرد. ایشان بعد از سال‌ها جهاد و تلاش در راه اعتلای اسلام و ایران اسلامی، به بالاترین مقام الهی دست یافت و در قلب مردم ایران و آزادمردان جهان ابدی شد. بسیج اساتید دانشکده شریعتی شهادت رئیس جمهور عزیز ایران اسلامی و نیز جناب آقای دکتر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، آیت‌الله سید محمدعلی آل هاشم امام جمعه فقید شهر تبریز و جناب آقای مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و نیز تیم همراه ایشان را به محضر امام زمان (عج)، ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای و ملت شریف ایران به خصوص جامعه دانشگاهی تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای روح بزرگشان رحمت و غفران الهی و برای مردم عزیز میهن اسلامی صبر و اجر مسئلت دارد.
بسیج اساتید دانشکده شریعتی ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳