وداع دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای در استان تهران با پیکر شهدای سانحه سقوط بالگرد

۰۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۶:۵۳ کد : ۸۰۹۹ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
پیکر شهدای سانحه سقوط بالگرد پس از تشییع در استان‌های آذربایجان شرقی و قم، امروز، چهارشنبه دوم خردادماه ۱۴۰۳ در میان مردم سوگوار تهران تشییع و به سوی آستان مقدس حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در مشهد عزیمت داده شدند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، مراسم وداع با پیکر شهدای سانحه سقوط بالگرد از ساعت ۷ صبح چهارشنبه دوم خردادماه ۱۴۰۳ در تهران آغاز شد و اعضای هیئت رئیسه، رؤسای دانشگاه و دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای استان تهران و جمع کثیری از کارکنان سازمان مرکزی و دانشگاه استان، همچنین استادان و دانشجویان بسیجی، دوشادوش مردم داغدار و قدرشناس در مراسم تشییع باشکوه و وداع اندوه‌بار با رئیس جمهور خستگی‌ناپذیر حضور یافتند.
گفتنی است در این مراسم، رهبر معظم انقلاب امروز در دانشگاه تهران بر پیکر شهدا نماز خوانند.
پیکر رئیس جمهور خدمت‌گذار به ملت و کشور، فردا در مشهدالرضا تشییع و تدفین خواهد شد‌.