رئیس دانشکده در پیامی سالروز آزاد سازی خرمشهر را گرامی داشت

۰۳ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۵ کد : ۸۱۰۰ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده در پیامی سالروز آزاد سازی خرمشهر را گرامی داشت

تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی ایران، مملو از رویدادهایی است که هریک به عنوان تابلوی افتخار ثبت شده است.
حماسه آزادسازی خرمشهر، به عنوان نقطه عطفی است که با مدد الهی و با صلابت و فداکاری فرزندان قهرمان این مرز و بوم، به پیروزی رسید .
بی تردید سوم خرداد و سالروز حماسه فتح خرمشهر فرصت مغتنمی است برای بازبینی و بازشناسی تاریخ بلند مقاومت ملت ایران، ملتی که با انقلاب خونین خود راه جدیدی را فرا روی بشریت گشودند.

اینجانب سالروز این نصر عظیم الهی که توامان شده با ایام سوگواری سید الشهدای خدمت،رییس جمهور شهید و هیئت همراه را به خانواده شهدا، دلاور مردان هشت سال دفاع مقدس و به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه ای خاصه اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی تبریک و تهنیت عرض نموده، توفیقات روزافزون ملت ایران را در سایه رهبری هوشمندانه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) از درگاه خداوند سبحان مسئلت دارم.

نسیم زارعیان
سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی تهران