برگزاری مراسم معنوی قرائت زیارت عاشورا همراه با بزرگداشت شهادت آیت الله رئیسی و همراهان خدوم ایشان

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۵ کد : ۸۱۳۸ اخبار و رویدادها
در این مراسم ، یاد و خاطره آیت الله ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور شهید و شهدای پر افتخار عرصه خدمت، زنده نگه داشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده‌شریعتی، مراسم پرفیض قرائت زیارت عاشورا به پاس گرامیداشت سید شهدای خدمت آیت‌الله رئیسی و همراهان پرافتخار ایشان، صبح روز دوشنبه 7 خردادماه1403، با حضور رئیس‌دانشکده، معاونین و جمعی از مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان در نمازخانه مرکزی برگزار شد.
در این مراسم آقای علی زارعی معاون اداری مالی و مدیریت منابع دانشکده، طی سخنانی با اشاره به خصوصیات بارز اخلاقی و رفتاری رئیس جمهور شهید آیت‌الله ابراهیم رئیسی و همراهانشان، تاکید نمود:  آقای رئیسی نماد خدمت بود، در خدمتگزاری، رئیس جمهوری کم‌نظیر و تمام اهتمام ایشان خدمت و رفع گرفتاری از مردم بود.

در این مراسم ضمن قرائت زیارت پرفیض عاشورا و فاتحه برای رئیس جمهور شهید و همراهانشان، حاضران یاد و خاطره شهدای خدمت را گرامی داشتند.