دانشجویان دانشکده شریعتی در سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه فنی و حرفه‌ای خوش درخشید.

۱۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۷ کد : ۸۱۵۲ اخبار و رویدادها
۱۱نفر از دانشجویان دانشکده شریعتی به مرحله کشوری سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه فنی و حرفه‌ای راه یافتند.

به گزارش روابط عمومی، در مرحله دانشگاهی سی و یکمین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای، ۱۱ نفر از دانشجویان دانشکده شریعتی، توانستند با موفقیت، این مرحله را پشت سر گذاشته و در مسابقات کشوری، حاضر شوند.
برگزیدگان این مرحله ازمسابقات فرهنگی و هنری قرآن و عترت، به شرح ذیل می باشد.

فاطمه ثامری                                                 قرائت ترتیل
مبینا برقی                                                    تذهیب
فاطمه طالبی پور                                           عکاسی
امینه معدنی پور، فاطمه سرابادانی                    قرائت تحقیق
زهرا صدیق                                                احکام
کوثر ماهری                                               حفظ موضوعی قرآن کریم
مهدیه زواره، زهرا عی قرلو، زهرا فرخی            رشته معارف نماز
زهرا سادات چاوشی                                   حفظ و مفاهیم احادیث

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی، ضمن تبریک به این دانشجویان و دست اندرکاران این امر، برای برگزیدگان این دوره از مسابقات دوام توفیقات در خدمت به ساحت کلام وحی از پیشگاه خدای سبحان مسألت می‌نماید و برای ایشان در تمام عرصه‌های زندگی آرزوی موفقیت و سربلندی را خواهان است.

شایان ذکر است این مرحله از جشنواره اردیبهشت ماه 1403 به صورت غیر حضوری از طریق سامانه جشنواره در 8 بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، هنری، ادبی، فناوری، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و در 32 رشته برگزار شد