برگزاری نشست رایگان معرفی و پیش ثبت نام نخستین دوره‌ی آموزشی با عنوان "تکنسین نصب و راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی"

۱۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۳ کد : ۸۱۵۴ اخبار و رویدادها
در این نشست بر اهمیت توسعه‌ی انرژیهای تجدید پذیر تاکید شد.

نشست رایگان معرفی و پیش ثبت نام نخستین دوره‌ی آموزشی با عنوان "تکنسین نصب و راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی ۵ کیلوواتی" روز شنبه 12 خردادماه1403 به همت حوزه‌ی آموزشهای آزاد و با حضور دکتر سلمان ثنایی مدرس دوره، ویژه‌ی دانشجویان و دانش آموختگان رشته‌های برق، الکترونیک، کامپیوتر، ساخت و تولید و مکانیک خودرو، در اتاق شورا برگزار گردید.
در این نشست ضمن آگاهی بخشی به دانشجویان در این زمینه، به اهمیت توسعه‌ی انرژیهای تجدید پذیر، چگونگی نصب و راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی و معرفی مهمترین طرحهای دولت در این حوزه،  پرداخته شد.
در پایان، دانشجویان با همراهی دکتر شاطریان مدیرگروه الکترونیک، از آزمایشگاه انرژیهای تجدیدپذیر و پنل‌های خورشیدی دانشکده بازدید نمودند.