متن پیام تسلیت رییس دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران دکتر شریعتی تهران به مناسبت سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد

۱۴ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۱ کد : ۸۱۵۷ اخبار و رویدادها

بسم الله الرحمن الرحیم

حیات و شخصیت امام خمینی (ره)، تجسم اسلام ناب محمدی (ص ) و تبلور انقلاب اسلامی بود.
 مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

تجلیل و تکریم امام راحل عظیم الشأن و تعظیم شخصیت والای ایشان مایه انسجام ملت و ادای دین به همه کسانی است که طی سالیان طولانی در راه تحقق آرمان های انقلاب اسلامی جانفشانی نموده اند.

اینجانب سالگرد ارتحال جانگداز امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، معمار کبیر انقلاب و همچنین شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را به ملت شریف ایران، اساتید،کارکنان و دانشجویان گرامی تسلیت عرض نموده، توفیق خدمت در راستای تحقق آرمان های آن امام بزرگوار را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

نسیم زارعیان
سرپرست دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی