در سی و پنجمین سالگرد رحلت بنیان‌گذار جمهوری اسلامی صورت گرفت: خدمت‌رسانی حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به زائرین مرقد مطهر امام خمینی (ره)

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۱ کد : ۸۱۵۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
در سی و پنجمین سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره)، حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ایستگاه صلواتی مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت عتف، به زائرین امام راحل(ره) خدمت‌رسانی کردند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، روز دوشنبه 14خردادماه 1403 مصادف با سی و پنجمین سالگرد عروج ملکوتی حضرت امام(ره)، جمعی از همکاران حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ایستگاه صلواتی مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت عتف، حضور یافته و به زائرین مرقد مطهر امام راحل(ره) خدمت‌رسانی کردند.

گفتنی است در ایستگاه صلواتی که به همین منظور برپا شده بود، همکاران حوزه مقاومت بسیج کارکنان دانشگاه فنی و حرفه‌ای همراه با همکاران مرکز مقاومت بسیج کارکنان وزارت عتف با اقلام خوراکی و آب معدنی از زائرین حرم مطهر امام خمینی(ره) پذیرایی کردند.