چاپ ۳ کتاب توسط دانشجوی دانشکده شریعتی ویژه‌ی دانشجویان رشته تربیت بدنی

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۵ کد : ۸۱۶۲ اخبار و رویدادها
دانشجوی رشته علوم ورزشی دانشکده شریعتی با همکاری استادان خود، موفق شد سه کتاب علمی در حوزه‌ی رشته تربیت بدنی به چاپ برساند.

به گزارش روابط عمومی، بیتا پژواک دانشجوی رشته‌ی کارشناسی علوم‌ورزشی دانشکده دکترشریعتی به همراه اساتید خود دکترسمانه سلیمی معاون دانشجویی و فرهنگی و دکتر مریم خلیل نژاد عضو هیات‌علمی گروه تربیت‌بدنی دانشکده‌شریعتی،  توانست 3 کتاب با مشخصات زیر به چاپ برساند.

1000تست دروس تخصصی کنکور هنرستان انتشارات حتمی،1402، مولف سمانه سلیمی نائینی ، بیتا پژواک

دانش درک آناتومی و فیزیولوژی برای تحول بدن شما، انتشارات حتمی، 1403، ترجمه سمانه سلیمی نائینی، مریم خلیل نژاد، بیتا پژواک

1000تست کنکور تربیت بدنی، انتشارات حتمی،1402، مولف بیتا پژواک ، مائده خوش نشین ، ویراستارعلمی یاسمن هنرمندنسب

این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.