کارت برنامه  امتحانات

۲۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۱۹ کد : ۸۱۶۸ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

قابل توجه دانشجویان محترم
•    کارت برنامه  امتحانات از روز شنبه 19 خرداد از قسمت امور آموزشی قابل مشاهده و دریافت می باشد. امتحانات دقیقا طبق تاریخ های اعلام شده در کارت امتحان برگزار می گردد.
•    امتحانات روز پنجشنبه نیز طبق تاریخ های درج شده در کارت امتحان برگزار می گردد.
•    جهت شرکت در جلسات  امتحان، ارائه کارت برنامه امتحانات  الزامی است.
•    دانشجویان شهریه پرداز بدهکار برای دریافت کارت و مشاهده نمرات می بایستی بدهی خود را از طریق منو پرداخت الکترونیکی شهریه تسویه نمایند.
•    برای مشاهده نمرات  لازم است دانشجویان گروه درسی مربوطه را نظرسنجی نمایند.
•    جهت مشاهده نمرات موقت اعلام شده و تقاضای تجدید نظر و مشاهده پاسخ مربوطه از منو امور آموزش / نظرسنجی / نمره موقت/ اعتراض اقدام فرمایید.
•    نمرات در کارنامه تحصیلی چنانچه وضعیت S0L4 داشته باشند به معنای عدم اعلام  ولی اگر فقط وضعیت L4 داشته باشند یعنی توسط مدرس اعلام شده و برای مشاهده  نمره باید از منو نظر سنجی نسبت به ارزشیابی استاد اقدام فرمایید تا نمره در کارنامه  قابل مشاهده گردد.
اداره آموزش
خرداد 1403