بازدید رئیس دانشکده از دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی پارچه و صنایع وابسته

۳۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۱:۲۲ کد : ۸۲۰۱ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده با حضور در دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی پارچه و صنایع وابسته در محل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب از غرفه‌های مختلف این نمایشگاه دیدن نمود.

به گزارش روابط عمومی، دکتر زارعیان رئیس دانشکده شریعتی به همراه جمعی از مسئولین دانشکده، ظهر امروز سه‌شنبه ۲۹ خردادماه ۱۴۰۳ با حضور در دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی پارچه و صنایع وابسته در محل نمایشگاه شهر آفتاب از بخش‌های مختلف این رویداد بازدید بعمل آوردند.
شایان ذکر است، دومین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی پارچه و صنایع وابسته با همکاری اتحادیه‌ها و انجمن‌های فعال در صنعت نساجی و توسط شرکت مدیریت نمایشگاه‌های بین‌المللی نبراس از تاریخ ۲۹ خرداد ماه الی ۱ تیر ماه در محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب میزبان بازدیدکنندگان می‌باشد.
برپایی این نمایشگاه در جهت ارائه‌ی توانمندی‌ها و معرفی دستاوردهای بخش خصوصی در این حوزه می‌باشد که موجبات تبادل دانش و ایجاد ارتباط بین صنایع مرتبط حلقه‌های مختلف زنجیره ارزش در صنعت نساجی با تمرکز بر تولید پارچه را تا حد امکان فراهم آورده است.