حضور رئیس دانشکده و جمعی از مسئولین و اساتید بسیجی دانشکده در آیین گرامی‌داشت روز ملی بسیج اساتید

۳۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۷:۳۲ کد : ۸۲۰۵ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
آیین گرامی‌داشت روز ملی بسیج اساتید با حضور حماسی مقامات لشکری و کشوری و استادان بسیجی، چهارشنبه ۳۰ خردادماه ۱۴۰۳، همزمان در ۲۰۰ دانشگاه سراسر کشور برگزار شد.

صبح روز چهارشنبه 30 خردادماه ۱۴۰۳، رئیس دانشکده به همراه جمعی از مسئولین و اساتید بسیجی دانشکده در آیین گرامی‌داشت روز ملی بسیج اساتید، حضور یافتند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در آستانه سالروز شهادت مصطفی چمران و گرامی‌داشت روز ملی بسیج اساتید، مراسمی با حضور مقامات لشکری و کشوری و استادان بسیجی، چهارشنبه 30 خردادماه 1403، همزمان در دانشگاه‌های بزرگ سراسر کشور، در سالن اجتماعات دانشگاه انقلاب اسلامی برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، در این مراسم که با سخنرانی مسئولین بسیجی همراه بود، دکتر خسرویان و جمعی از معاونان و مدیران ستادی حضور داشتند و معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیز ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و شهدای علمی کشور مباحثی را با محوریت انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری و نقش مؤثر دانشگاهیان و ضرورت مشارکت عمومی در برگزاری انتخابات بیان کرد.