مراحل درخواست و اخذ واحد در ترم تابستان ۱۴۰۳

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۶ کد : ۸۲۰۸ اطلاعیه ها

مراحل درخواست و اخذ واحد در ترم تابستان 1403
دانشجویان گرامی در  تابستان 1403  برای مهمان شدن و اخذ دروس در سایر دانشگاههای غیر فنی حرفه ای می بایست تقاضای خود را با ذکر دقیق نام دانشگاه و نام دروس و کد استاندارد دروس از منو دروس رشته ، از طریق فرآیند سیستمی مهمان به خارج دانشگاه 023 در موعد مقرر تا 20 تیر ماه  ارسال و گواهی مربوطه را از قسمت فرآیند سیستمی  گواهی های صادره  برای دانشگاه مقصد دریافت نمایند و به دانشگاه مقصد مراجعه نمایند و پس از گذراندن دروس و اخذ نمره، نمرات را به دانشکده محل تحصیل ارایه نمایند.
•    .پس از صدور گواهی معرفی مهمان امکان حذف وجود نداشته و درصورت عدم مراجعه به دانشگاه مقصد نمره صفر در کارنامه در انتهای ترم تابستان منظور خواهد شد.
•    دروس پروژه و کارآموزی در دانشکده محل تحصیل دانشجویان فقط قابل اخذ میباشد. پس از فعال شدن انتخاب واحد تابستان، دانشجو می بایست نسبت به اخذ درس کاراموزی و پروژه اقدام نماید.
•    دانشجویان فقط مجاز به اخذ دروس عمومی حداکثر 6 واحد می باشند.
•    دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی که با اخذ حداکثر 8 واحد دروس عمومی و پایه  فارغ التحصیل می شوند میتوانند با تایید کارشناس آموزش مربوطه 8 واحد اخذ نمایند.
•    لطفا کلیه شرایط عمومی درج شده در اطلاعیه قبلی ترم تابستان در سایت دانشکده را مطالعه و سپس اقدام نمایید.