امضای تفاهم‌نامه برگزاری اولین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه فنی و حرفه‌ای سراسر کشور

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۰ کد : ۸۲۰۹ اخبار و رویدادها
تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان دانشکده شریعتی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای برگزاری اولین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختر و پسر سراسرکشور، امضاء شد.

به گزارش روابط عمومی، در نشستی که صبح امروز شنبه 2 تیرماه1403 با حضور دکتر نسیم زارعیان رئیس دانشکده شریعتی و دکتر جلیلی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، برگزار شد، تفاهم‌نامه‌ی همکاری میان دانشکده شریعتی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای، امضاء گردید.
در تفاهم‌نامه‌ی اولین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختر و پسر سراسرکشور که 10 الی 15  تیرماه 1403به میزبانی دانشکده شریعتی برگزار می‌شود، تلاش برای ایجاد شرایط لازم به منظور ایجاد بستری مناسب جهت ارائه‌ی فعالیتهای ورزشی در راستای سلامت جسمی و روحی دانشجویان و همکاری و مشارکت در برگزاری رویدادها، مسابقات و برنامه‌های فرهنگی، پیش بینی شده است.